Zo zag verleidster Lizzy van Temptation Island 2019 er vroeger uit

15 maart, 2019 door Girlscene RSS 0

We hebben allemaal in Temptation Island kunnen zien dat Roger verleidster Lizzy wel zag zitten. Als hij geen vriendin aan de andere kant van het eiland had zitten, dan wist hij 't wel en viel hij als een blok voor de roodharige verleidster Lizzy. Vandaag kwamen we een foto uit de oude doos tegen van de verleidster en wij zijn benieuwd of jullie haar hadden herkend.

Als jullie dachten dat verleidster Lizzy er vroeger ook al bij liep met een flinke bos rode krullen, dan hebben jullie het volledig mis. Als we foto's van vroeger moeten geloven zag ze er vroeger namelijk héél anders uit. Onze roddelvriendin Michella Kox deelde namelijk een foto van Lizzy uit de oude doos. De verleidster zag er toen nog een stuk anders uit... Zou die bos krullen van haarzelf zijn of heeft ze in het dagelijkse leven ook dit steile haar? Bekijk hieronder de foto en oordeel zelf.

 

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën