Zojuist onthuld: Monica Geuze is weer vrijgezel

19 mei, 2017 door Girlscene RSS 0

Verdrietig nieuws op deze vrijdagavond: het is zojuist bekend geworden dat Monica Geuze en haar vriend Lars Veldwijk een punt achter hun relatie hebben gezet. Je leest het goed: geen 'vloggy' meer met de voetballer in de hoofdrol. *Pinkt een traantje weg* 

Na de breuk met Lil' Kleine (Jorik) vond Monica - gelukkig - weer snel de liefde. Niemand minder dan voetballer Lars gooide al zijn charmes in de strijd om Monica te veroveren en inmiddels zijn we toch alweer een half jaar verder. Maar de relatie? Dat werkte niet meer voor de twee.

Haar management heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat Monica en Lars niet meer samen zijn. De reden van de breuk? Nou, Lars voetbalt sinds een tijdje in Noorwegen en die drukke schema's zijn moeilijk te combineren zoals je waarschijnlijk al in de vlogs hebt gezien. 

Beeld: Brunopress

online adverteren www.zanox.nl
Categories
Tags

Volg ons

Rss Feed
  • GAUW-IT

    Web solutions &
    IT infrastructuur

  • STFG Productions
Lippenverzorging

Meer van Nieuwsmash

 

Artbroker International - Official agent of Herman Brood since 1989

Schrijf je eigen Column

Nieuwsmash.nl  is hèt aangewezen platform voor ‘publicisten’ die een goed thema, artikel of ander nieuws hebben en deze informatie willen delen met anderen. Klik hier en meld je aan als schrijver!

Ben je zelf geen goede schrijver maar weet je een pakkend onderwerp dat je graag terug wilt zien op Nieuwsmash.nl, laat het ons weten en we doen ons best ... E-mail naar Nieuwsmash.nl

Meer Comics

Categorieën